Βιτρίνα ποδήλατα άσκησης

Τα ποδήλατα άσκησης Vitamaster είχαν μακροχρόνιες πωλήσεις τον 20ο αιώνα. Ο εξοπλισμός γυμναστικής πωλήθηκε για χρήση στο σπίτι και το γυμναστήριο και είχε μια επιλογή από μοντέλα, αλλά η εταιρεία πωλήθηκε και η μάρκα δεν υπάρχει πια. Παρόλο που τα ποδήλατα Vitamaster δεν είναι πλέον κατασκευασμένα, μερικά εξακολουθούν να παραμένουν για εμπορία αν κοιτάξετε αρκετά σκληρά.

Η εταιρεία Roadmaster Industries Inc. είναι μια εταιρεία των ΗΠΑ που ιδρύθηκε στο Illinois το 1925. Ξεκίνησε με την κατασκευή δίσκων τροχών για κατασκευαστές παιχνιδιών και αύξησε σταθερά τη σειρά προϊόντων της, ακόμα και επέζησε της Μεγάλης Ύφεσης. Το 1950, η AMF Wheel Goods απέκτησε το Roadmaster και η εταιρεία άρχισε να κατασκευάζει εξοπλισμό άσκησης υπό την ετικέτα Vitamaster. Το 1996, ο Roadmaster πώλησε το τμήμα ποδηλάτου στο Brunswick, το οποίο κατασκευάζει στατικά ποδήλατα με την ετικέτα της LifeFitness. Διακόπηκε η κατασκευή ποδηλάτων Vitamaster.

Το Vitamaster έκανε ποδήλατα γυμναστικής για να δουλέψουν στο σπίτι, αλλά δεν ήταν κάτι σαν το γυμναστήριο του 21ου αιώνα. Το Vitamaster ComfortAir ήταν ένα απλό, φθηνό μοντέλο που δεν πρόσφερε ακόμη και ηλεκτρονική οθόνη. Το Windwaster Airwaves είναι ένα ποδήλατο κωπηλασίας, το οποίο σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τα χέρια και τα πόδια σας ταυτόχρονα. Το Vitamaster Slenderline ήταν λεπτό όπως περιγράφει το όνομα, αλλά συνοδεύτηκε από ταχύμετρο, χρονοδιακόπτη και ρυθμίσεις για 10 ταχύτητες.

Δεν μπορείτε πλέον να αγοράσετε νέα ποδήλατα άσκησης Vitamaster από τον κατασκευαστή ή από ένα κατάστημα γυμναστικής, αλλά υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα αν θέλετε. Ελέγξτε τους ιστότοπους δημοπρασιών στο διαδίκτυο και τις αγγελίες για μεταχειρισμένα μοντέλα. Μερικά από αυτά τα ποδήλατα είναι διαθέσιμα για μόλις $ 10.

Πριν αγοράσετε ένα ποδήλατο γυμναστικής Vitamaster σε έναν online ιστότοπο, θεωρήστε ότι τα περισσότερα από αυτά τα ποδήλατα έχουν χρησιμοποιηθεί. Είναι αδύνατο να πείτε την ακριβή κατάσταση στην οποία βρίσκεται μέχρι να την πάρετε. Επίσης, να θυμάστε ότι επειδή τα ποδήλατα γυμναστικής Vitamaster δεν κατασκευάζονται πλέον από τον κατασκευαστή, ίσως έχετε δυσκολία να πάρει τα μέρη αν κάτι σπάσει. Ερώτηση πωλητές πριν κάνετε την αγορά σας για να ελέγξετε διπλά ότι η μοτοσικλέτα είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το Vitamaster ή οποιαδήποτε άλλη μηχανή γυμναστικής χωρίς να το συζητάτε με το γιατρό σας. Μόνο ο πάροχος υγειονομικής περίθαλψης θα γνωρίζει εάν είστε αρκετά υγιείς για αυτό το είδος αερόβιας άσκησης και πόσο χρόνο θα πρέπει να δαπανήσετε τη χρήση του. Εάν ο γιατρός σας αισθάνεται ότι χρησιμοποιεί εξοπλισμό γυμναστικής είναι κατάλληλος για εσάς, προτού το χρησιμοποιήσετε βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει τη συσκευή όταν φτάσει για να βεβαιωθείτε ότι είναι απαλλαγμένο από σκόνη και μικρόβια.

Ιστορία

Τύποι

Διαθεσιμότητα

Σκέψεις

Προειδοποίηση