Για τι είναι καλό διάδρομο;

Οι διάδρομοι γεμίσματος γεμίζουν και μπορούν να προσφέρουν μια προπόνηση στο σπίτι σας. Τα μηχανήματα διαθέτουν μετακινούμενο ιμάντα ως επιφάνεια εργασίας και είναι εξοπλισμένα τόσο με χειροκίνητα όσο και με μηχανοκίνητα μοντέλα. Οι διάδρομοι λειτουργούν για όλα τα επίπεδα γυμναστικής λόγω της δυνατότητας του χρήστη να ρυθμίζει την ταχύτητα και την κλίση της πλατφόρμας. Οι μηχανές λειτουργούν για διάφορους σκοπούς και στόχους.

Εκείνοι που προτιμούν το περπάτημα ή το τρέξιμο σε εξωτερικούς χώρους αντιμετωπίζουν δυσμενείς καιρικές συνθήκες ή άλλες συνθήκες που κάνουν την προπόνηση δύσκολη κατά καιρούς. Ένας διάδρομος προσφέρει ένα εναλλακτικό μέρος για να κάνετε το κανονικό σας περίπατο ή να τρέχετε χωρίς να ανησυχείτε για τον καιρό ή την ασφάλειά σας σε κακές συνθήκες. Εξακολουθείτε να είστε σε θέση να ασκείστε με παρόμοιο τρόπο, εάν ο στόχος σας είναι γενική κατάσταση ή εκπαίδευση για μια κούρσα. Εσωτερική άσκηση με διάδρομο σας δίνει ένα συνεκτικό, ελεγχόμενο περιβάλλον.

Τα άτομα που εκπαιδεύονται για συγκεκριμένα γεγονότα μπορούν να συμμετάσχουν σε ειδικά εκπαιδευμένα σεμινάρια. Οι δρομείς που θέλουν να βελτιώσουν την εποχή τους μπορούν να συμπεριλάβουν ταχύτητα εργασίας που περιλαμβάνει διαλείμματα ταχύτερης εκτέλεσης. Ο διάδρομος σας επιτρέπει να ελέγχετε την ταχύτητα και την απόσταση σας με μεγαλύτερη ακρίβεια από την ελεύθερη λειτουργία σε εξωτερικούς χώρους. Ένας διάδρομος βοηθά επίσης με τη βηματοδότηση αν ένας δρομέας αγωνίζεται να διατηρήσει μια σταθερή ταχύτητα ενώ το ελεύθερο τρέξιμο. Τα χειριστήρια του διαδρόμου σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε το ρυθμό σας και ο κινούμενος ιμάντας μπορεί να ρυθμιστεί για να σας κρατήσει σε αυτόν τον ρυθμό. Όταν εκπαιδεύετε έναν αγώνα, τρέχοντας υπό συνθήκες που μιμούνται αυτούς της κούρσας, σας δίνει την καλύτερη προετοιμασία.

Το περπάτημα ή το τρέξιμο σε ένα διάδρομο είναι μια μορφή αερόβιας άσκησης, η οποία καίει θερμίδες. Η τακτική χρήση ενός treadmill σας βοηθά να χάσετε βάρος, ειδικά σε συνδυασμό με υγιείς αλλαγές, όπως μια βελτιωμένη διατροφή. Ο κινούμενος ιμάντας και η απουσία αντοχής στον άνεμο διευκολύνουν τη λειτουργία σε διάδρομο ευκολότερα από την εξωτερική λειτουργία. Αυτό είναι επωφελές για τους αρχαρίους, οι οποίοι μπορεί να είναι σε θέση να τρέχουν περισσότερο σε ένα διάδρομο από ό, τι μπορούν σε εξωτερικούς χώρους.

Ένας διάδρομος προσφέρει μια δυνατότητα εγκάρσιας κατάρτισης για όσους δεν περπατούν τακτικά ή τρέχουν. Για παράδειγμα, εάν κολυμπάτε ή γυρίζετε συνήθως για αερόβια άσκηση ή αθλητική προπόνηση, μια σύνοδος στο διάδρομο προσθέτει ποικιλία στη συνηθισμένη σας ρουτίνα γυμναστικής. Καταργείτε τη μονοτονία να κάνετε την ίδια δραστηριότητα καθημερινά και να χρησιμοποιείτε το σώμα σας με διαφορετικό τρόπο από το συνηθισμένο.

Εσωτερική Άσκηση

Ελεγχόμενη εκπαίδευση

Απώλεια βάρους

Cross Training