Ζώνες μέσης για απώλεια βάρους

Ζώνες μέσης και ζώνες για την απώλεια βάρους απευθύνονται σε άτομα που αναζητούν έναν εύκολο τρόπο να πάρουν λεπτή. Οι συσκευές χρησιμοποιούν μια τεχνολογία που ονομάζεται ηλεκτρονική διέγερση μυών για να δίνουν στον κοιλιακό ασκήσεις χωρίς να ασκούν. Οι μάρκες των ζωνών απώλειας βάρους περιλαμβάνουν την Slendertone Flex Belt, την ζώνη Abs Contour και την ζώνη αδυνατίσματος EMS. Αν και οι ζώνες μπορεί να έχουν κάποια οφέλη, ο FDA δεν έχει εγκρίνει καμία από τις συσκευές για σκοπούς απώλειας βάρους.

Αντί να ασκείτε την κοιλιακή χώρα, έχετε την εντολή να βάλετε τη ζώνη μέσης γύρω από το στομάχι. Μετά την ενεργοποίηση της συσκευής, τα ηλεκτρικά ρεύματα στέλνονται μέσω των μαξιλαριών της ζώνης για να διεγείρουν τους κοιλιακούς μυς. Αυτό αναγκάζει τους μυς να συρρικνωθεί. Η επαναλαμβανόμενη διέγερση με αυτόν τον τρόπο μπορεί να ενισχύσει τη μυϊκή δύναμη και τον ήχο. Κάθε σύνοδος διαρκεί περίπου 30 λεπτά και σας έχει δοθεί εντολή από τον κατασκευαστή να φοράει τη ζώνη τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.

Το FDA έχει εγκρίνει την Slendertone Flex Belt για την ενίσχυση και τόνωση των κοιλιακών μυών. Ωστόσο, οι ζώνες μέσης δεν θα προωθήσουν την απώλεια βάρους ή τη μείωση της περιμέτρου κατά τη χρήση. Ούτε θα έχετε έξι πακέτα ABS με τακτική χρήση, δεδομένου ότι η μείωση spot δεν είναι δυνατή.

Υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη χρήση των ζωνών απώλειας βάρους, συμπεριλαμβανομένου του ερεθισμού του δέρματος, των εγκαυμάτων, των κραδασμών και του πόνου κατά τη χρήση. Εάν υποφέρετε από τυχόν παρενέργειες κατά τη χρήση της συσκευής, διακόψτε τη θεραπεία και συμβουλευτείτε έναν γιατρό. Μην χρησιμοποιείτε τον ιμάντα αν έχετε βηματοδότη στη θέση του ή ένα IUD. Επίσης, αποφύγετε εάν είστε έγκυος ή πάσχετε από σοβαρή ιατρική κατάσταση. Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο αποφυγής συσκευών που δεν έχουν έγκριση τύπου FDA. Αυτοί οι ιμάντες μπορεί να έχουν προβλήματα ασφαλείας, όπως τα μη ρυθμιζόμενα καλώδια.

Αντί να δαπανούν εκατοντάδες σε μια ζώνη απώλειας βάρους, σκεφτείτε τις παραδοσιακές μεθόδους για να χάσετε βάρος και να τονώσετε τα κοιλιακά. Εάν θέλετε να χάσετε βάρος γύρω από την περιοχή της κοιλιάς, πρέπει να κάνετε το χρόνο για κανονική άσκηση καρδιο και να μειώσετε την πρόσληψη θερμίδων. Επίσης, περάστε τρεις με τέσσερις ημέρες την εβδομάδα που εκτελείτε ασκήσεις ασκήσεων πυρήνα, όπως γροθιές, σανίδες, ποδήλατα και ανελκυστήρες της πυέλου.

Χρήση

Υπάρχοντα

Προειδοποίηση

Σκέψεις