Κορυφαίους καθαριστές δέρματος για δέρμα επιρρεπή σε ακμή

Όταν η ακμή προσγειώνεται στη σκηνή, είναι πιθανό να είναι μια ανώμαλη βόλτα. Τα λευκά σπυράκια, τα σπυράκια και τα σπυράκια που είναι γεμάτα από τσιμπήματα μπορεί να είναι αντιαισθητικά στο μάτι και να είναι άβολα στην αφή. Η πρώτη σας υπεράσπιση ενάντια σε ενοχλητικά σπυράκια εμμένει σε μια αυστηρή ρουτίνα καθαρισμού πόρων δύο φορές την ημέρα. Το επιρρεπές στην ακμή δέρμα χρειάζεται συνεχή προσοχή – είτε υπάρχουν σπυράκια είτε όχι – με προϊόντα που σκοτώνουν τα βακτηρίδια, αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και μειώνουν τη φλεγμονή.

Στοίχημα στο υπεροξείδιο του βενζοϋλίου

Το πρώτο και σημαντικότερο συστατικό που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα καθαριστικό για την καταπολέμηση της ακμής είναι το υπεροξείδιο του βενζοϋλίου. Όταν χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα, το υπεροξείδιο του βενζοϋλίου λειτουργεί για να σκοτώσει τα βακτήρια που προκαλούν ακμή. Κάνει μια εξαιρετική δουλειά που ξεπλένει τη βρωμιά, το πετρέλαιο και το σμήγμα, και μπορεί να μειώσει σημαντικά τις φλεγμονές ακμής εάν χρησιμοποιείται καθημερινά. Αυτό το καθαριστικό χωρίς αντιοξειδωτικό βρίσκεται σε συγκεντρώσεις από 2 έως 10 τοις εκατό και μπορεί πραγματικά να κάνει τα φάρμακα ακμής συνταγών να λειτουργούν καλύτερα, σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας. Δοκιμάστε να καθαρίσετε και να καθαρίσετε τον συνεχή έλεγχο καθαρισμού ακμής, την πλύση αφρού PanOxyl ή την απορρόφηση υπεροξειδίου του βενζολίου Derma Topix 10%.

Μείνετε με σαλικυλικό οξύ

Το σαλικυλικό οξύ, επίσης γνωστό ως βήτα-υδροξυ οξύ, λειτουργεί για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος που φράζουν τους πόρους και προκαλούν ακμή. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με υπεροξείδιο βενζοϋλίου, το σαλικυλικό οξύ μπορεί να είναι αρκετά ισχυρό για να σκουπίσει την ακμή. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το combo μπορεί να ερεθίσει το ευαίσθητο δέρμα και να οδηγήσει σε υπερβολική ξηρότητα, οπότε μια απαλλαγμένη από έλαιο ενυδατική κρέμα είναι απαραίτητη μετά από κάθε καθαρισμό. Προσπαθήστε να πλύνετε το πρόσωπό σας με το πετρέλαιο Biore Pore Unclogging Scrub, που μειώνει τους πόρους, ξεφορτώνεται τις ξηρές νιφάδες και απομακρύνει ακόμα και τα ισχυρότερα αντιηλιακά. Άλλα σαλικυλικά καθαριστικά περιλαμβάνουν τον μασάζ για τον καθαρισμό προσώπου από τον Mario Badescu και τις Καθαρές Ημέρες της Φιλοσοφίας.

Βασιστείτε στη ρετινόλη

Η ρετινόλη, ένα παράγωγο της βιταμίνης Α, δίνει στους ώριμους ασθενείς με ακμή μια λύση δύο σε ένα: Η πλύση ρετινόλης δεν ξεπλένει μόνο τους πόρους και κάνει το δέρμα πιο φωτεινό, αλλά έχει επίσης αποδειχθεί ότι μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και εξομαλύνει την επιφάνεια του δέρματος . Αυτό το ισχυρό συστατικό εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος από τα σημάδια ακμής και κάνει εξαιρετική δουλειά στο να απαλλαγεί από τη δημιουργία νεκρών κυττάρων σε πόρους. Για καλύτερα αποτελέσματα, δοκιμάστε το καθαριστικό για την υγιή αντιρυτιδική ουσία Neutrogena ή το καθαριστικό προσώπου για την αναζωογόνηση του Dr. Jeannette Graf.

Ποτέ μηδενίστε το φυσικό

Ενώ τα φυσικά συστατικά σε καθαριστικά ακμής μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματικά για όλους τους χρήστες, είναι μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να προσπαθήσουν να εξαλείψουν την ακμή χωρίς σκληρές χημικές ουσίες. Το έλαιο τσαγιού είναι γνωστό για τις αντιβακτηριακές του ιδιότητες, οι οποίες μπορεί να είναι επωφελείς για τη στόχευση του σμήγματος στα σπυράκια. Δοκιμάστε το πλύσιμο προσώπου του δέρματος του τσαγιού του σώματος του μαγαζιού του σώματος για να ξεπλύνετε το υπερβολικό έλαιο και να αφαιρέσετε ακαθαρσίες. Μια άλλη καλή επιλογή είναι το Suki Exfoliate Foaming Cleanser. Το λεμόνι βοηθάει να σκοτώσει τα βακτήρια ακμής και να καταπολεμήσει τη φλεγμονή, ενώ τα φυσικά σάκχαρα δρουν ως απολέπιση στα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Άλλα ευεργετικά φυσικά συστατικά περιλαμβάνουν τη ζύμη του ζυθοποιού και το βασιλικό για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση των βακτηρίων που προκαλούν ακμή.