Ποια είναι τα οφέλη για την υγεία του wii & fit wii;

Το Wii είναι ένα σύστημα οικιακού παιχνιδιού βίντεο που χρησιμοποιεί ασύρματη τεχνολογία για να προσφέρει μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας στους χρήστες του. Το Wii έρχεται με διάφορα αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων των ασύρματων και μη ασύρματων ελεγκτών που συνδέονται με το σύστημα Wii. Το Wii Fit προωθεί τη σωματική άσκηση με τα διαδραστικά αθλητικά και γυμναστήρια. Υπάρχει μια ποικιλία επιλογών παιχνιδιών για να διαλέξετε για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα γυμναστικής.

Καρδιαγγειακή Υγεία

Η καρδιαγγειακή υγεία και η καθημερινή φυσική κατάσταση είναι σημαντικές για τη βέλτιστη υγεία. Ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να βελτιώσετε ή να συμπληρώσετε την καθημερινή σας προπόνηση είναι να χρησιμοποιήσετε το Wii Fit. Το Wii Fit σας επιτρέπει να επιλέξετε από μια ποικιλία καρδιαγγειακών ασκήσεων που ακολουθείτε με το παιχνίδι στην τηλεοπτική οθόνη σας. Το Wii διαθέτει ασύρματο ανιχνευτή κίνησης που αναλαμβάνει κάθε κίνηση συμπεριλαμβανομένου του κορμού, των χεριών, των χεριών και των ποδιών σας. Η American Heart Association επικυρώνει το Wii Fit από τη Nintendo και συνιστά ότι όλοι πρέπει να συμμετέχουν σε 30 λεπτά χαμηλής έως μέτριας καρδιαγγειακής δραστηριότητας καθημερινά. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την αναπαραγωγή παιχνιδιών Wii στο Wii Fit συμπεριλαμβανομένου του γκολφ, του μπόουλινγκ, της αεροβικής, του kick-boxing και των Hula Hoops.

Απώλεια βάρους

Η διατήρηση της υπερβολικής ποσότητας κιλών και η παραμονή σε φόρμα είναι απαραίτητη για να παραμείνετε υγιείς. Το Wii αμφισβητεί την παχυσαρκία, κάνοντας το video gaming μια συναρπαστική και φυσική εμπειρία παρά μια καθιστική. Το Wii διαθέτει ελεγκτές χειρός που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συμμετάσχετε σε ομάδες μυών. Ο πίνακας Wii Fit παρακολουθεί το δείκτη μάζας σώματος, το τρέχον βάρος και τα επίπεδα αντοχής σε εξατομικευμένη μορφή. Η οθόνη σάς καθοδηγεί για το πώς μπορείτε να κάνετε τις σωστές κινήσεις και πόσες επαναλήψεις έχετε αφήσει σε κάθε σύνοδο. Το Wii μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος και να έχετε δημοφιλείς υποστηρικτές γυμναστικής, όπως τον εκπαιδευτή Jillian Michaels “Biggest Loser”, για να σας βοηθήσουμε να νιώσετε σαν να παίρνετε μια προσωπική άσκηση ενός-ενός.

Αντοχή μυών

Το Wii βελτιώνει τη μυϊκή δύναμη και σας επιτρέπει να συμμετέχετε σε δραστηριότητες που βοηθούν στην ισορροπία και τον συντονισμό. Με τη συμμετοχή σε παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας που περιλαμβάνουν snowboarding, πυγμαχία, ποδόσφαιρο και σκι, μπορείτε να δημιουργήσετε μυς που ίσως να μην έχετε χρησιμοποιήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα ή να έχετε ατροφία. Μια μελέτη στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού “The Journals of Gerontology Series A: Βιολογικές Επιστήμες και Ιατρικές Επιστήμες” δείχνει ότι όταν τα ηλικιωμένα άτομα έπαιζαν ενεργά παιχνίδια Wii για 10 εβδομάδες βελτίωσαν την ισορροπία τους, ενίσχυαν τους μυς των ποδιών και βελτίωσαν τη συνολική φυσική τους απόδοση.

Πρόληψη ασθενειών

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το Wii και το Wii Fit μπορεί να είναι σε θέση να αποτρέψουν ορισμένες ασθένειες. Η άσκηση σωματικής δραστηριότητας έως και πέντε ημέρες την εβδομάδα για 30 ή περισσότερα λεπτά την ημέρα μπορεί να αποτρέψει τις απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις όπως ο διαβήτης, οι καρδιακές παθήσεις, η υπέρταση, η υψηλή χοληστερόλη στο αίμα, η ηπατική νόσο και ορισμένοι τύποι καρκίνου. Το Wii και το Wii Fit μπορούν να κάνουν την προπόνηση σας πιο συναρπαστική τοποθετώντας σας ως χαρακτήρα μέσα στο παιχνίδι. Αυτό μπορεί να είναι δελεαστικό για παιδιά και ενήλικες όλων των ηλικιών και είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για την προώθηση της σωματικής δραστηριότητας και τη μείωση των επιπτώσεων ενός καθιστικού τρόπου ζωής.