Πράγματα να κάνουμε στο Χιούστον τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές

Δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος από το να σκεφτόμαστε να παραμείνετε σε φόρμα και να είστε δραστήριοι από ό, τι κατά την περίοδο των διακοπών. Με τις πολλές δραστηριότητες που μπορούν να βρεθούν στο Χιούστον, Τέξας κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, μπορείτε να απολαύσετε αυτό το Holiday cheer με την οικογένεια ενώ συμπιέζετε σε μια ωραία προπόνηση ταυτόχρονα. Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να κάνετε και τόσα πολλά αξιοθέατα για να δείτε, δεν θα αισθανθείτε καν να ασκείτε καθώς εξερευνούμε τους δρόμους του Χιούστον.

Ένα ταξίδι στο ζωολογικό κήπο

Ο ζωολογικός κήπος του Χιούστον αποτελεί πύλη για μια διασκεδαστική και μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία, όπου όλη η οικογένεια μπορεί να εξερευνήσει διάφορα οικοσυστήματα και άγρια ​​ζώα. Από το κτίριο Natural Encounters έως το Wortham World of Primates, οι επισκέπτες του ζωολογικού κήπου θα βρουν τον εαυτό τους να φτιάχνουν ένα ιδρώτα από την επίσκεψη στα πολλά εκθέματα που έχει να προσφέρει ο ζωολογικός κήπος. Υπάρχει ακόμη και ένα πάρκο νερού πάρκο ότι τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν, ενώ κάποια καλή άσκηση.

Φεστιβάλ φώτων

Το Φεστιβάλ Φωτισμού είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση φωτισμού των Χριστουγέννων των Ακτών του Κόλπου και είναι μια γρήγορη διαδρομή νότια της περιοχής του Χιούστον. Βρίσκεται στο Moody Gardens, και η τροπική περιοχή μετατρέπεται σε ένα θεματικό πάρκο με θέμα το χειμώνα για να γιορτάσει την περίοδο των διακοπών. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα ωραίο προπόνηση ενώ απολαμβάνουν τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων καθώς περπατούν κατά μήκος του μονοπατιού των φώτων.

Χριστούγεννα πατινάζ πατινάζ

Οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι μια μεγάλη στιγμή για να ζήσετε ένα από τα πολλά παγοδρόμια του Χιούστον. Απολαύστε τις ειδικές εκδρομές σε παγοδρόμια όπως το Polar Ice Galleria ή σχεδιάστε ένα ταξίδι στο Discovery Green για τα ετήσια πατινάζ στην λίμνη Kinder, όπου η οικογένεια μπορεί να απολαύσει επιφάνεια παγοδρομίου 7.200 τετραγωνικών ποδιών.

Χριστουγεννιάτικη παρέλαση σκαφών

Το ετήσιο Parade Boat Parade είναι μια ετήσια παράδοση στο Χιούστον και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την οικογένεια να γνωρίσει την όμορφη ύπαιθρο στην Clear Lake. Με πάνω από 100 ιδιαίτερα διακοσμημένα σκάφη και πάνω από 100.000 επισκέπτες κάθε χρόνο, η παρέλαση είναι ένα θέαμα που όλοι στην περιοχή του Χιούστον κατά την περίοδο των Χριστουγέννων δεν θέλουν να χάσουν.

Περιοχή Θέατρο Χιούστον

Πάρτε λίγο χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε όταν επισκέπτεστε την περιοχή του θεάτρου Χιούστον, η οποία φιλοξενεί πολλούς χώρους που παρουσιάζουν τα καλύτερα θεατρικά του πολιτιστικού και ψυχαγωγικού θεάματος που έχει να προσφέρει το Χιούστον. Οι επισκέπτες μπορούν να προσβλέπουν σε πολλά μυθικά βραβεία με θέμα τα Χριστούγεννα, τα παιχνίδια και τα γεγονότα που πραγματοποιούνται στη Συμφωνική του Χιούστον, το Μπαλέτο του Χιούστον, το Μεγάλο Όπριο του Χιούστον ή το θέατρο Alley.