Τι μπάντα αντοχής χρειάζεστε για το p90x;

Το P90X Extreme Home Fitness Training System είναι ένα πρόγραμμα έντονης προπόνησης 90 ημερών σε ένα σετ 12-DVD που περιλαμβάνει προπόνηση για συγκεκριμένα μέρη σώματος, ενδιάμεση εκγύμναση καρδιάς και πολεμικών τεχνών και ρουτίνες τεντώματος και γιόγκα, λέει το AceFitness.com. Πολλά από τα DVD χρησιμοποιούν ασκήσεις αντοχής που μπορούν να εκτελεστούν με ζώνες αντοχής αν είστε αρχάριος.

Επιλογή αντοχής

Οι περισσότερες ζώνες αντοχής είναι χρωματικά κωδικοποιημένες ως προς το επίπεδο αντίστασης. Ωστόσο, το πλάτος της μπάντας είναι ο καλύτερος τρόπος να πει πόσο δύσκολη θα είναι μια ζώνη αντίστασης. Αυτή είναι μια πτυχή σπουδαιότητας, επειδή πρέπει να είστε σε θέση να εκτελέσετε διάφορες ασκήσεις και να αισθανθείτε την αντίσταση. Οι ζώνες αντίστασης μπορούν να κυμανθούν από $ 5 έως $ 20 στο κόστος και μπορούν να αγοραστούν online ή σε οποιοδήποτε τοπικό κατάστημα αθλητικών ειδών.

Κάνοντας την Αντίσταση

Ο Tony Horton, ο εκπαιδευτής του P90X, θα σας δώσει οδηγίες βήμα προς βήμα για τον τρόπο εκτέλεσης κάθε άσκησης. Κάποια άσκηση θα απαιτήσει να σταθείτε ψηλά για να εκτελέσετε την άσκηση, ενώ άλλα απαιτούν να σκύψετε. Μία μπάντα μπορεί να κάνει τη δουλειά επειδή βγάζετε ένα βρόχο με τη μπάντα για να την καταστήσετε πιο δύσκολη. Μια άλλη επιλογή είναι να αγοράσετε ένα σύνολο ζωνών έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να αλλάζετε μεταξύ τους κατά τη διάρκεια ασκήσεων.

Πώς λειτουργούν οι ζώνες αντίστασης;

Το P90X επικεντρώνεται γύρω από τη σύγχυση των μυών, που σημαίνει ότι πάντα αναμιγνύετε τη ρουτίνα σας, ώστε να συνεχίζετε να βλέπετε τα αποτελέσματα. Το σώμα σας είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμο και όταν πηγαίνετε στο γυμναστήριο καθημερινά και εκτελείτε την ίδια άσκηση ξανά και ξανά, θα το συνηθίσετε. Οι ζώνες αντοχής είναι ανθεκτικές και ευέλικτες. Μπορούν να τεντωθούν για να μιμηθούν οποιαδήποτε άσκηση dumbbell με κάποια καινοτομία από το P90X.

Αύξηση αντοχής

Όταν μπορείτε να εκτελέσετε 12 έως 15 επαναλήψεις των περισσότερων ασκήσεων με τη ζώνη αντοχής σας, τότε θα πρέπει να το κάνετε πιο σκληρό. Αυτό μπορεί να γίνει ανοίγοντας τα πόδια σας ευρύτερα ή δημιουργώντας ένα βρόχο στο κέντρο της μπάντας για να αυξήσετε την αντίσταση. Η αγορά μιας ποικιλίας πακέτων ταινιών, που συνήθως έρχονται με τρία, είναι ένας άλλος τρόπος για να έχουν διαφορετικά επίπεδα αντίστασης άμεσα διαθέσιμα.

Αναθεώρηση ζώνης αντοχής

Το P90X είναι ένα έντονο πρόγραμμα γυμναστικής και συνιστάται για έμπειρους γυμναστές. Οι ζώνες αντίστασης είναι καλές για να ξεκινήσουν οι αρχάριοι ώστε να μπορούν να ολοκληρώσουν τις προπονήσεις. Οι αλτήρες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε περισσότερους μυς, αλλά οι ζώνες αντοχής θα σας κρατήσουν άπαχο. Οι ζώνες αντίστασης είναι φθηνές, φορητές και προσφέρουν μια πλήρη άσκηση σώματος.