Τι φοβάστε κάτω από ένα singlet πάλης;

Αυτό που συμβαίνει με το singlet σας είναι σημαντικό. Το singlet είναι μια τυποποιημένη στολή διαγωνισμού για συλλογική, freestyle και ελληνορωμαϊκή πάλη. Αποτελείται από ένα ενιαίο κομμάτι τεντωμένο ύφασμα που καλύπτει τα άνω πόδια και τον κορμό, που μοιάζει πολύ με τα ενιαία κοστούμια μπάνιου στα τέλη του 1800 και στις αρχές του 1900. Αλλά το singlet σας δεν είναι γενικά αρκετό για να παραμείνει άνετο και κατάλληλο κατά τη διάρκεια του ανταγωνισμού.

Φορώντας μόνο ένα στρώμα από stretch ύφασμα στον ανταγωνισμό αφήνει πολύ λίγα στη φαντασία. Για να αποφευχθεί η αμηχανία και οι άλλοι, οι παλαιστές φορούν συνήθως κάποιο εσώρουχο – συνήθως εσώρουχα ή ιμάντα. Οι γυναίκες παλαιστές θα φορούν επίσης ένα μπλουζάκι ή αθλητικό σουτιέν για τους ίδιους λόγους.

Η πάλη δεν είναι μόνο άθλημα επαφής – είναι αθλητικό αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι η πιθανότητα τραυματισμού είναι υψηλότερη από ό, τι σε πολλές άλλες δραστηριότητες. Η προστασία των πιο μαλακών τμημάτων του σώματός σας αποτελεί προτεραιότητα. Για τους άνδρες, ένα κύπελλο βουνού είναι μια κοινή προσθήκη στην ενιαία στολή – αν και από την εμφάνισή τους στις αρχές της δεκαετίας του 2000, πολλοί παλαιστές προτιμούν να φορούν απλά σορτς συμπίεσης. Οι γυναίκες θα φορούν μερικές φορές θηλυκή προστασία των βλεννογόνων, αλλά αυτό είναι λιγότερο κοινό από αυτό των αρσενικών. Οι γυναίκες συχνά τοποθετούνται σε παχύτερο αθλητικό σουτιέν για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία στο στήθος, αλλά τα άκαμπτα κύπελλα προστασίας του μαστού είναι πολύ άβολα για να φορέσουν ενώ αρπάζουν.

Οι κακοί παλαιστές ανταγωνίζονται μερικές φορές ενώ τραυματίζονται. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό απαιτεί να φορούν ειδικά εργαλεία κάτω από το singlet τους. Ένας μικρός τραυματισμός στη βουβωνική χώρα μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα έναν αθλητή να φοράει ένα φλυτζάνι βουβωνιών όταν δεν θα το έκανε διαφορετικά. Είναι επίσης κοινό να βρούμε ταινία ή άλλη συμπίεση κάτω από ένα singlet, σταθεροποιώντας τους μύες που έχουν υποστεί μικρές ή μέτριες dings καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ένας παλαιστής με δερματικό εξάνθημα – εάν επιτραπεί να παλέψει καθόλου – μπορεί να ανταγωνιστεί σε ένα μπλουζάκι για να ελαχιστοποιήσει την επαφή του δέρματος με το δέρμα με τον αντίπαλό του.

Ένας τελευταίος λόγος για να φορέσει κάτι κάτω από ένα singlet σχετίζεται με ομοιόμορφα πρότυπα για μια ομάδα ή ένα πρωτάθλημα. Ορισμένες ομάδες μπορούν να ζητήσουν από τους παλαιστές να φορούν σορτς συμπίεσης ή ένα μπλουζάκι ομάδας κάτω από τη στολή για να δημιουργήσουν συνεκτική ματιά για ολόκληρη την ομάδα – ειδικά αν έχουν γυναίκες συμμετέχοντες που πρέπει να φορούν ένα πουκάμισο. Αν και σπάνια, ένα πρωτάθλημα πάλης μπορεί να απαιτεί ειδικά εσώρουχα όλων των παλαιστών που συμμετέχουν σε κυρώσεις. Αυτό συνήθως σχετίζεται με τις ανησυχίες μετριοπάθειας.

Μυστικός

Προστασία κατά της μάχης

Ηθική υποστήριξη

Ακολούθησε τους κανόνες