Τι χρησιμοποιείται η κρέμα tretinoin;

Η κρέμα Tretinoin είναι ένα παράγωγο βιταμίνης Α που χρησιμοποιείται αποτελεσματικά για την ομαλή και μαλακώνει την επιδερμίδα του προσώπου. Το Tretinoin είναι το γενικό όνομα αυτού του προϊόντος – ένα δημοφιλές εμπορικό σήμα για την κρέμα tretinoin είναι η Renova. Το Tretinoin είναι μια κρέμα συνταγών που χρησιμοποιείται για την ομαλότητα της τραχύτητας στο πρόσωπο, για να μειώσει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, ακόμη και για τον τόνο του δέρματος, να μειώσει τις ρυτίδες, να εξαλείψει τις διακυμάνσεις της μελάγχρωσης, να θεραπεύσει την ακμή, να μειώσει το μέγεθος και την ποσότητα των μαύρων ματιών και να βελτιώσει τη συνολική εμφάνιση Δέρμα προσώπου.

Οφέλη

Η κρέμα Tretinoin λειτουργεί με επιτάχυνση της αντικατάστασης των δερματικών κυττάρων του προσώπου και δημιουργώντας την ικανότητα ανάπτυξης κολλαγόνου στο δέρμα του προσώπου. Χρειάζονται περίπου έξι μήνες για την πλήρη επίδραση στο δέρμα του προσώπου. Μετά από έξι μήνες χρήσης της τρετινοΐνης, το δέρμα του προσώπου θα εμφανιστεί λιγότερο ζαρωμένο, πιο ομοιόμορφο με τον τόνο του δέρματος και λιγότερο θαμπό. Η κρέμα έχει ελαφριά άνθη και είναι άσπρη. Μία μικρή ποσότητα κρέμας μεγέθους μπιζελιού απλώνεται στο πρόσωπο μετά το πλύσιμο του προσώπου – τουλάχιστον 30 λεπτά.

Παρενέργειες

Οι παρενέργειες από τη χρήση της κρέμας τρετινοΐνης μπορεί να περιλαμβάνουν απολέπιση του προσώπου, ερυθρότητα και φαγούρα. Αυτή η κρέμα θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο στο πρόσωπο. Μην χρησιμοποιείτε κρέμα τρετινοΐνης εάν είστε έγκυος ή σχεδιάζετε εγκυμοσύνη. Η κρέμα αυτή θα βρεθεί στο μητρικό γάλα εάν χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή κατά τη στιγμή που θα μείνει έγκυος. Η τρετινοΐνη μπορεί επίσης να προκαλέσει ευαισθησία στον ήλιο και αυξημένο κίνδυνο εγκαυμάτων.

Στρατηγικές κατά της γήρανσης

Η κρέμα Tretinoin μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος μιας θεραπευτικής ομορφιάς για να αποτρέψει την εμφάνιση της γήρανσης του προσώπου. Αυτή η κρέμα βοηθάει στην επιβράδυνση της εμφάνισης των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Βοηθά στην ομορφιά της συνολικής εμφάνισης του δέρματος του προσώπου και προσθέτει μια νεανική λάμψη στο πρόσωπο.

Μακροπρόθεσμες επιδράσεις

Οι μακροχρόνιες επιδράσεις των δεκαετιών χρήσης αυτής της κρέμας είναι άγνωστες. Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε προϊόν στο δέρμα με την απαιτούμενη προσοχή καθώς ενδέχεται να εμφανιστούν άγνωστες συστημικές επιδράσεις. Πριν από την έναρξη της καθημερινής ή συχνής χρήσης του προϊόντος, ρωτήστε πάντα τον γιατρό σας για πιθανές μακροπρόθεσμες επιδράσεις οποιουδήποτε συνταγογραφημένου προϊόντος.

Χρήση σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα

Η κρέμα Tretinoin μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τακτικά προϊόντα μακιγιάζ. Εφαρμόστε κρέμα τρετινοΐνης μετά το πλύσιμο του προσώπου και περιμένετε τουλάχιστον 30 λεπτά για να εφαρμόσετε την κρέμα. Στη συνέχεια, περιμένετε 10 λεπτά για να παραμείνει η κρέμα στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, η εφαρμογή μακιγιάζ μπορεί να ξεκινήσει ως συνήθως. Χρησιμοποιώντας μακιγιάζ που περιέχει αντηλιακό είναι μια καλή ιδέα να προστατεύσετε το πρόσωπο από τον ήλιο.