Τι χρώμα των ενδυμάτων κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο ενισχυμένα;

Ο όρος “αντίθετα προσελκύσει” δεν είναι απλώς μια παλιά παροιμία σχέσεων, αποδεικνύεται, είναι ένα κομμάτι σοφίας ομορφιάς επίσης. Η επιλογή ενδυμάτων σε χρώματα που είναι το αντίθετο από το χρώμα των ματιών σας θα ενισχύσει τα μάτια σας. Ωστόσο, το αντίθετο είναι επίσης αλήθεια, ταιριάζοντας τα ρούχα σας με το χρώμα των ματιών σας είναι ένας άλλος τρόπος να παίξετε τους ίριδες σας. Ταραγμένος? Μην ανησυχείτε – απλώς διαβάστε για συμβουλές σχετικά με τα χρώματα που φορούν για να κάνουν τα μάτια σας το κέντρο της προσοχής.

Μπλε μάτι Babe

Το περίεργο, όπως μπορεί να ακούγεται, φέρει αποχρώσεις του πορτοκαλιού, θα μετατρέψει τη δύναμη των γαλαζοπράσινων ματιών σας. Το πορτοκαλί και το μπλε είναι συμπληρωματικά ή αντίθετα μεταξύ τους, κατά μήκος του τροχού χρώματος. Τα ρούχα σε μπλε αποχρώσεις θα ενισχύσουν και τα μπλε μάτια σας. Μην ανησυχείτε για ποιες αποχρώσεις ή αποχρώσεις μπορείτε να επιλέξετε – μη διστάσετε να εκτελέσετε τη γκάμα από το καμένο πορτοκάλι έως τη μανταρίνι και από το μωρό μπλε μέχρι το κοβάλτιο.

Πράσινο μάτι Gal

Εκτός από τη χρήση μίας μπλούζας με σμαράγδι, μπορείτε να παίξετε τα πράσινα μάτια σας με αποχρώσεις μοβ. Όπως και με το μπλε και το πορτοκαλί, τα δύο χρώματα είναι συμπληρωματικά, το καθένα παρέχει τη μεγαλύτερη αντίθεση με το άλλο. Εάν έχετε σκοτεινά πράσινα μάτια, δοκιμάστε να φορέσετε λεβάντα, μωβ ή ορχιδέα. Οι αποχρώσεις όπως το δαμάσκηνο, η μελιτζάνα και το βασιλικό μωβ θα κάνουν τα ανοιχτό πράσινα μάτια να γκρεμίσουν.

Καφέ Betty

Τα καστανά μάτια είναι απλώς ένα πιο δύσκολο, επειδή το καφέ θεωρείται ουδέτερο, δεν βρίσκεται στον τροχό χρωμάτων με πράσινο και μπλε χρώμα. Ευτυχώς, δεδομένου ότι το καφέ είναι ένα μείγμα όλων των βασικών χρωμάτων, μια σειρά από επιλογές σας περιμένουν. Οι ζεστές αποχρώσεις όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί και το μπορντό, βοηθούν το καφέ peepers pop, αλλά το φωτεινό μπλε, το μελιτζάνα και τα χρυσαφένια χόρτα κάνουν επίσης το τέχνασμα.

Lady Grey

Όπως το καφέ, το γκρι θεωρείται επίσης ουδέτερο. Τα γκρίζα μάτια φαίνονται υπέροχα με μαύρα ρούχα. Η αντίθεση του φωτός και του σκοτάδι θα κάνει τα μάτια σας να σκάσουν και καθώς το μαύρο είναι επίσης παραδοσιακά ουδέτερο, δεν θα κατακλύσει την ελαφρότητα του γκρι. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να έχετε πράσινο ή μπλε χρώμα στο γκρι χρώμα σας, αν συμβαίνει αυτό, ακολουθήστε τους κανόνες για τα χρώματα των ματιών ανάλογα.

Hazel Hottie

Έχουν φουντουκιά μάτια; Τυχερός εσείς – οι επιλογές που ισχύουν για τα κορίτσια με πράσινα και καφέ μάτια ισχύουν επίσης για εσάς. Μωβ, πράσινο, καφέ ή πορτοκαλί – τα ενδύματα σε οποιοδήποτε χρώμα, σε οποιαδήποτε σκιά, θα πάρουν παρόμοιες αποχρώσεις στα ίριδα σας και θα τα φέρετε όμορφα. Μια μικρή χρυσή λάμψη θα ενισχύσει επίσης κάθε νόημα χρυσού στα μάτια σας, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες του glassescrafter.com.

Ακριβώς όπως το καφέ και το γκρι, το μαύρο θεωρείται ουδέτερο και δεν βρίσκεται στον τροχό χρώματος. Οι μαύρες ίριδες ενισχύονται όταν φοράτε λευκό, γκρι ή μαύρο χρώμα. Από άργυρο σε ξυλάνθρακα, οποιαδήποτε σκιά του γκρίζου θα λειτουργήσει, αλλά οι ανοιχτές αποχρώσεις θα δώσουν μια έντονα δροσερή αντίθεση.

Μαύρη ομορφιά